Paasweekend 2022

Paasweekend 2022

Het lijkt wel zomer in Nederland. dit paasweekend waren wij uitgenodigd in Dinxperloo om daar eerste paasdag te vieren. een hele rit vanuit friesland naar de achterhoek. Maar het was zeker een succes. Samen met de kinderen hebben wij eerste paasdag een ontbijt gemaakt, en zijn de bij Leff en Linn wezen spelen.

De volgende dag 2de paasdag zijn wij aan het paaseieren zoeken geweest in het Theebus bos in Holwerd en ja daar was de paashaas 🙂 na het zoeken van de paaseitjes zijn wij naar de boot gegaan om nog even te kunnen genieten van het paasweekend op het water, van deze leuke middag hebben wij een video gemaakt deze is hier te vinden https://youtu.be/wmfMP-4p8dw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »