Genoten van het weekend en opzoek naar nog een orion 26

Genoten van het weekend en opzoek naar nog een orion 26

Zaterdag het heldere idee gekregen om de JeePee winterklaar te maken, ondanks dat het een drukke zaterdag zou worden toch in de ochtend alles klaar stomen voor de koudere dagen wat ons te wachten staat. 3 weken geleden heeft iemand een oproep gedaan met de vraag of er meer mensen zijn met een orion 26 zeilboot waarop ik geantwoord heb dat ik er een heb. ik was stom verbaast gezien ik op het internet rond had gezocht en eigenlijk nergens een gelijke boot kon vinden. na contact te hebben gelegd ben ik zaterdag aan het eind van de middag naar Warns gereden met de kids en weldaar een jeepee 2.0. ik mocht even binnen kijken en wij hebben wat ervaringen uitgewisseld over de boot. Na een uurtje te hebben bij gekletst kregen wij ook wel zin in wat en ik had de kinderen beloofd om naar de grote M te gaan om een hapje te eten en door te rijden naar huis.

Zondag: Soms ben ik niet zo handig met facebook waarbij ik zaterdag meende een bericht te doen naar de eigenaar van een orion 26 in Warns had ik een bericht naar een andere persoon gestuurd uit de vriendenlijst van facebook. na mijn verontschuldiging bleek dit te leiden naar een heel leuk gesprek over bootjes en zeilen waarvan die persoon ook liefhebber is van water en zeilen. soms kan een verkeerd berichtje toch tot een heel bijzonder gesprek leiden. toch is mooi weer deze dag en dus maar achter de computer weg gestapt en er een leuke middag van te maken met de kids. Omdat de JeePee winter klaar is en wij toch even wilden uitwaaien hebben we besloten om een leuk ritje vanuit Holwerd via Ternaard, Wierum ,Nes, Moddergat, en uiteindelijk uit te komen in Oostmahorn. Hier hebben wij heerlijk rondgelopen en genoten van het mooie weer.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »