Hendrik Dijkstra

Over ons

Ik ben trotse vader van Ilse-jasmine, Hendrik-Jan en Jayden-Jesse.

Ik ben geboren in 1983 te dokkum en heb mijn jeugd doorgebracht in het dorpje Ternaard aan de waddenkust. ik heb in 2008 mijn vrouw Tineke Heeringa leren kennen en hebben een huisje in Holwerd waar wij samen een gezinnetje hebben opgericht. Ilsje Jasmine is geboren in 2010 Hendrik jan in 2012 en Jayden jesse in 2017.

Ons leventje ging niet altijd over rozen en het was met vallen en opstaan. De laatste jaren is als een rollercoaster voorbij gegaan. in 2017 hebben wij te maken gekregen met een brand waardoor het huis onbewoonbaar was verklaard en wij noodgedwongen in een ander huis moesten wonen. hierbij hebben wij 9 maanden moeten verbouwen terwijl Tineke op dat moment in verwachting was van Jayden Jesse. na een periode van verbouwen kregen wij in 2018 een schrik van ons leven. Jayden kreeg een koortsstuip waar hij niet zelfstandig uit kwam met 2 ambulances voor de deur en een trauma heli is Jayden samen met mij met spoed in de heli naar Groningen vertrokken waar hij 2 nachten in slaap werd gehouden op de ic. Gelukkig is dit goed afgelopen mochten we na 5 dagen weer naar huis. in juni 2020 kwam de volgende schrik voor ons. Tineke kreeg de diagnose kanker moeder van 3 kindjes en 32 jaar. wij hebben besloten te genieten met het gezin en een zeilboot te kopen waarop wij voor de zomers heerlijk samen met het gezin konden genieten na een jaar chemo behandelingen en in Januari 2021na een geslaagde operatie was zij genezen verklaard. vol energie het nieuwe jaar 2021 in met een nieuw bootje seizoen voorogen bleek het de verkeerde kant op te gaan. waarop de artsen helaas niet meer voor haar konden beteken. vanaf dat moment staat ons leven volledig op de kop. maar Tineke bleef positief en hebben zelfs vrienden een inzamelngsactie voor ons op touw gezet (hieronder deze dit verhaal de link). We hadden nog plannen om te trouwen. dit is gebeurd op 22-5-2021. ook wou Tineke graag zo lang het nog kan op de boot weg en dit hebben wij zo veel mogelijk nog gedaan. Helaas heeft het noodlot toegeslagen en is zij overleden in Juni 2021. en dan blijf je achter met 3 prachtige kindjes van 4, 9 en 10

Ondanks het nodige mee te maken in ons leven met veel leermomenten ervaringen als vader het opvoeden van 3 kids hoe respectvol het is om een vrouw naast je te hebben staan en de ervaring er is wat een moeder allemaal doet als de man aan het werk is. De 2.5 jaar is voor mij een lering geweest en blijven we verder samen met de kinderen vooruit kijken en niet bij de pakken neer gaan zitten, positief blijven. dit is natuurlijk “makkelijker gezegd dan gedaan”, maar dit gaat mij goed af de kinderen zijn positief en altijd vrolijk dat maakt mij ook vrolijk en met het streven en belofte die ik heb gemaakt om er met 200% voor de kinderen te zijn. Wij zijn gelukkig “maar een beetje meer geluk zou wel wenselijk zijn” en in 2023 heb ik ook weer mogen ervaren. wat op je levenspad tegen te mogen komen de magie van liefde het overvallen / overkomen van 2 mensen die intens geluk verliefd voelden. en het overweldigend is om gelieft te mogen worden liefde te mogen geven en van iemand te mogen houden, leuke avonturen mogen beleven en het gevoel van samenzijn mogen ervaren. spontane uitjes te mogen beleven het vliegtuig in te stappen en genieten met een glimlacht door het leven te mogen gaan. Helaas was dit van korte duur gezien het onze tijd niet was. Hoe Pijnlijk het weer is verlies te ervaren. Maar wel een unieke ervaring en lering rijker. en hoop samen met mijn kinderen deze ervaring opnieuw te kunnen beleven als het de tijd wel is!!, en het 2de deel van ons leven in harmonie en liefdevol respectvol en positief in te mogen slaan.

Naast mijn werk waarbij ik steun van buren vrienden en familie zet ik mij in om als werkende huisvader de weekenden actief te zijn met de boot of camper en leuke dingen te doen met de kinderen. en dit zo veel mogelijk te posten op deze website “een soort van blog te maken voor later” uitdagingen niet uit de weg gaan en positief in het leven staan!! mogen stralen en van de dingen die er wel zijn en komen gaan.

Dromen:

Dromen moet je hebben en ik heb geleerd dat je van je leven je mooiste leven moet maken. wij hebben ook dromen om in de toekomst nog meer te willen genieten en vooral gezamenlijk ondernemen. Dromen en Manifesteren om in de toekomst de gevulde rugzak af te doen een nieuwe frisse start te kunnen maken , hopelijk weer geliefd en verliefd te mogen worden en het 2de deel van ons leven weer gezamenlijk te mogen doorbrengen. een nieuwe start maken. een nieuw huisje een nieuwe omgeving nieuwe mensen en niet in mijn eentje de zorg hoeven dragen (wat ik met liefde doe) en ik graag samen mijn kinderen respectvol en liefdevol andere mensen wil helpen met de kennis die ik heb opgebouwd van mijn levensmomenten. het motto is: Er zijn 7 slechte jaren en 7 goede jaren.. ons 7 slechte jaren zijn geweest en 2024 willen we “ons” jaar van maken.

update 12-11-2023

Translate »